BOOKING

Michael Jackson Impersonator

 

Kent Olaf Steinhaug

 

 

SHOWINNHOLD

 

Kent Olaf leverer autentiske Michael Jackson show, hvor du får oppleve musikken, dansen, kostymene og magien Michael Jackson leverte i sin over 40 år lange karriere.

 

Kent Olaf kan levere show i lite eller stort format. Lite format er en enkel løsning for en lavere pris, hvor Kent Olaf danser solo.

Her trenger man bare et PA anlegg og god plass, så får du oppleve magien til Michael Jackson i et show skreddersydd for ditt arrangement.

 

Et show i større format inneholder ekstra dansere og varer lengre enn et soloshow. Her er det også mulig å inkludere effekter som vindmaskin, røyk, pyro og video hvis man har en god scene. Effekter er ikke inkludert i prisen og blir en ekstra kostnad. Har du et høyt budsjett, er det anbefalt å inkludere alt. Et Michael Jackson show garanterer fornøyde gjester.

 

Vi tilpasser oss dine behov når det gjelder innhold og lengde på showet og garanterer en unik og spektakulær opplevelse. Våre priser er gunstige og vi tilpasser oss ditt budsjett og lokale.

 

 

 

 

 

WORKSHOP

 

Kent Olaf leverer også workshops for barn fra 7+. Kurset varer en time hvor barna lærer en MJ danserutine. Så fremfører barna det de har lært i et mini MJ show.

Dette passer perfekt for kjøpesentre, skoler, Halloween (Thriller), events og alle arenaer der familier ferdes.

 

Dette kurset er for alle nivåer!